Een woning kopen wordt vaak gezien als een waagstuk. Toch opvallend dat er zoveel mensen zijn die de gok hebben gewaagd. Het totale woningbestand in 2016 was 7.043.212. Hiervan waren 4.083.808 woningen in eigen bezit. Bijna een miljoen meer dan huurwoningen.

Dus kopen loont.

Natuurlijk is het kopen van een eigen huis een investering voor het leven en een spaarpot voor later. Maar meer nog, een eigen woning is een plaats om thuis te komen en u thuis te voelen.

Als er één plaats is om u thuis te voelen, dan is het wel Zeeland. Rust, ruimte, schone lucht, veel zon en culinair geweldig.

Aanschafprijzen die tientallen procenten lager liggen dan in de Randstad. En toch zijn grote steden vlakbij. Rotterdam vanaf Schouwen-Duiveland een half uurtje. Roosendaal en Bergen op Zoom vanuit bijna heel Zeeland twintig minuten.

Voordelig uw eigen huis kopen

Voordelig uw eigen huis kopen

Antwerpen, Gent en Brugge een klein uurtje. Vandaar dat veel mensen uit andere delen van ons land en België hebben gekozen om in Zeeland te wonen.

In Zeeland zijn een aantal goede en betrouwbare makelaars werkzaam. Daarnaast wordt er ook rechtstreeks door particulieren nogal aangeboden.

Op de volgende pagina’s geven wij een idee van wat er te koop staat in Zeeland.

Bekijk alle koophuizen in zeeland >>

Meer huisvesting >>